De Heus

De Heus Voeders
Wij willen jou en jouw bedrijf zo goed mogelijk ondersteunen. Daarom gaan wij samen met je op zoek naar wat jouw boerderij nodig heeft. Voor elke levensfase van je dieren hebben wij een breed aanbod unieke diensten ontwikkeld, die speciaal op jouw situatie worden afgestemd. Deze geïntegreerde oplossingen ontwikkelen wij op basis van lokaal onderzoek en de kennis van onze adviseurs ter plekke, in combinatie met onze wereldwijde ervaring.
Zo helpen wij jouw boerderij groeien.

Zo kun je vers gras optimaal benutten
Wil je een hoge melkeiwit productie met een zo laag mogelijk ureum? Dan is het essentieel om voldoende pensenergie te voeren. Door dit in combinatie te doen met onze unieke toevoeging RECYCLE stimuleer je de vorming van microbieel eiwit in de pens. Dit verhoogt de benutting van eiwit uit vers weidegras.
Met als resultaat: meer melk, een hoger melkeiwitgehalte, minder aankoop van eiwitten en een lager melkureum.

Een Plus in je saldo
Wil je besparen op de aankoop van eiwit? Of  melk produceren met meer melkeiwit? Dan kan met het innovatieve PMR+, een natuurlijke toevoeging aan het rantsoen van je melkvee.
Hierdoor verbetert de micro bacteriële eiwitefficiëntie in de pens. Met als resultaat lagere voerkosten bij dezelfde melkopbrengst. Of bij nagenoeg dezelfde voerkosten een hoger melkeiwit. Kortom: een hoger voelsaldo per koe per dag!