Persbericht

Landbouwvakdagen West-Nederland is een feit

CNO-Expo heeft  met Landbouwbedrijf Helder, naast de A7 in Middenbeemster een uitstekende locatie gevonden voor de Landbouwvakdagen West-Nederland. Erg enthousiast waren ze met onze komst, “we moesten altijd ver reizen om een beurs te bezoeken waar we dan niet onze leveranciers tegen kwamen” aldus Gerard Helder van de Maatschap Helder, met 153 ha landbouwgrond en 230 koeien. Er zitten hier in Noord-Holland veel grote rundvee boeren en agrarische bedrijven met veel grond die geen beurs kennen in het Westen .

De Heer Helder senior is tevens bestuurslid van het bekende kaasmerk Beemsterkaas.

Het melkvee en omliggende akkerbouwbedrijven biedt de beurs unieke mogelijkheden op het gebied van demonstraties. U kunt voer en robotisering demonstraties verwachten en kunnen bezoekers verschillende merken trekkers testen op een speciaal uitgestippeld parcours. Tevens zijn wij als organisatie bezig de genetica meer onder de aandacht te brengen.

Met deze ervaringen wordt het hele (boeren) gezin een grandioze dag uit bezorgd vol inspiratie , nieuwe kennis en beleving.

De vakbeurs zal plaats vinden direct  naast de A7 , zowel parkeren als de beurs is vanaf de A7 te zien.

OPENINGSTIJDEN.

De landbouwvakdagen West Nederland  vindt aankomend jaar plaats op 11-12-13 maart 2020 en is de meest volledige vakbeurs voor : mechanisatie, akkerbouw, rundveehouderij, vollegrondteelt, bosbouw en groentechniek.

De vakbeurs is dagelijks geopend van 13.00 uur tot 21.30 uur.

Voor de volledige beursagenda verwijzen wij u naar www.cno-expo.nl

De meest gehoorde reden van boeren om naar de beurs te komen is om de neus in de nieuwste technieken te steken. “Even kijken wat er op de markt gebeurt”, aldus de bezoekers.